Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Las Venturas-i küldetések

2012.02.14


Ketchupos lökhárító - Fender Ketchup (Nehézség: könnyű)


Én ezt nagyon szeretem az előző nehezek után egy ks lazítás lesz. Az a feladat hogy egy fickó rá van kötözve a kocsid szélvédőjére és vele kell hajtani minél gyorsabban. Én úgy szoktam hogy Las Venturas körül van egy nagy autópálya ilyen nyégyzet alakban. na én azon szoktam keringeni míg meg nem adja magát a csávesz. Közbe szoktam farolni, nagyokat fékezni és így a félelem csak nőni fog benne. Csak óvatosan mert ha frontálisan ütközöl a pasi meghal. csak ügyesen!


Kirobbanó helyzet
- Explosive Situation (Nehézség: könnyű)

Hohhó! Ez nagyon nehéz lenne és nagyon jó mert még akkor is könnyűvé lehet tenni ha nem csalsz! Mikor leértél az aljára ennek nagy gödörnek akkor lődd le szépen a robbantó emberkét és az őrt és az idő mingyért el is tűnik. Ekkor az a feladat hogy be kell ülni a dömberbe és szétrombolni a 4 db bombás ládikót mikor ez megvan szállj ki és vedd fel őket. Csalással igy folytasd ird be hogy ROCKETMAN és repülj el. Másik szálj fel a motorra és hajts ki mikor őr lesz csak lődd le. Csalás nélkül ugyanez csak vigyázz az őrökkel.


Hamis zsetonok
- You've had your Chips (Nehézség: könnyű)


El kell menni egy helyre ahol fel kell robbantani egy csomó autómatát hogy kicsissz azzal aki hamis zsetonokat csinált. Jobb ha az UZUMYMW-t használod mert abban van egy olyan fegyver ami simán megsemmisíti a dobozokat. De közben lőnek téged, ha nem csalsz akkor először a fickókat intézd el és utána az autómatákat. Mikor ez megvan hajts vissza.


Don Peyote
(Nehézség: könnyű)


Ez egy rossz küldetés. Az a feladat hogy el kell menni 2 fickóért egy hegyre és elvinni őket egy kígyófarm nevű helyre onnan pedig a Caligula kaszinóba. Először el kell menni értük a srácokért és jó ha egy négyajós kocsit veszünk fel mert 3an leszünk és mikor már a sivatagban vagy nem nagyon fog más kocsi jönni mint teherautó és kiskamionkon. MIkor fennt vagy a hegyen bele kell menni a piros körbe és a 2 fiút elvini magaddal. Út közben lejentik ki hogy kígyókra emlékeznek így a te javaslatodra elmennek a kígyófarmra nem messz a leszállópályától. Itt le kell lőni pár embert, mikor ez megvan ne szállj vissza azonnal a kocsiba először lődd le a 2 kocsit a fram bal oldalán mert ha nem akkor utánad fognak menni és lőnek. Szóval ha mindent és mindenkit lelőttél, szállj vissza a kocsiba és menj a Caligula Casinóba és ismerkedj meg Rosembergel. 


Intenzív gondoskodás
- Intensive Care (Nehézség: közepes)


Ez egy olyan küldetés amit nem lehet úgy megoldani hogy elsőre találd meg a kocsit amiben Johnny van. tehát tuti hogy az utolsóban lesz. Mikor az első 2-t magvolt haladj a 3. felé és mikor odaérél menj neki erősen a mentőnek és az azonnal rájön hogy üldözik és gyorsan kezd hajtani. ha nem csalsz akkor menj neki annyiszor ameddig meg nem áll ha pedig csalással akkor ird be a kocsiból is tudok célozni kódot a OUIQDMW-t és ugy lődd a kocsit. de vigyázz nem lőj pontosan a hátuljára mert ott van Johnny és ha véletlen eltalálod nagyon rossz lesz. Ja meg ara is ügyelj hogy ne lődd addig ameddig meggyullad mert akkor is annyi. mikor a mentőben vagy akkor menj a húsüzembe és tedd ki a kis Johnnyt.


Sikkasztás
- Misappropriation (Nehézség: közepes)


Ezt a küldetés tempenny adja igy alapból nem lehet jó. El kell menni egy messzi helyre. A legjobb erre a ROCKETMAN és vigyázni kell mert ha észrevesznek akkor annyi a csávó elrepül és megnézhatad magadat. A terep hátulján van 2 mell alakú kő. Én azok közül szoktam kilőni és fejbe lőni a csávót akinél az akta van. Mikor meghalt akkor azonnal rohanj oda a könyvhöz mert még valaki már veszi fel és elrepül vele. Mikor megszerezted akkor ROCKETMAN és repülj el mert közben rengetegen foganak lőni rád. ennyi.


A húsüzem
- The Meat Business (Nehézség: könnyű)


Rosembergel megyünk el a húsüzembe jól keresztbe tenni az ott "dolgozó" fiatalembereknek. mikor ott vagyunk és Rosemberg elmonda a nagyon opimista szövegét, húzzuk be a belünket az épületbe. Ha csalsz akkor lőjj le mindenkit és szajadj át a tűzön mielőtt Rosie jön a tűzoltókészülékkel és jól felbefúj vele. Mig ő oltja a tüzet le lődd le a nagy terembel lévő fickókat, de mindenkit lőj le mert ha valaki is madad benn az be fogja Rosiet zárni a fagyasztókamrába és meg fog halni. tehát teljesen tisztítsd meg a tereped és menj át a másik nagy temebe és ott is iktess ki mindenkit. Jó ebben az egészben hogy halott disznók lógnak a plafonról és nagypn jó búvóhelynek számít. Mikor meg vagy a 2. nagy épület kitisztításával akkor haladj a jobb kezed felöli ajtóhoz és abban a labirintusban is ölj meg mindenkit. Mikor mindenki halott rajtad és Rosien kívül menj ki az ajót és hurcibáld haza a nagyon kába, belőtt barátod.


Madd Dogg
(Nehézség: könnyű)


Szegény Madd Dog! Egy részeges állat lett. felmentegy tetőre és öngyilkosságot fonlogat. A te feladarod alámenni a közelben telefonálgató úrnak a kocsijával madd Dogg alá menni mivel az kartondobozokat szállít és ha Madd Dog ráéesik nem hel meg. Tehát ha a kocsival belementél a piros körbe láthatjuk ahogy Medd Dogg kezdi elveszteni az eszét és dölöngél a tetőn. Egy idő után leesik és felülről láthatjuk hogy ugkik neked meg gyorsan a fel le gombokkal be kell állítani a kocsit hogy Dogg pint a kartonokra essen. Mikor leesett el kell vinned a őt a kórházba, de úgy hogy nem ütközöl mert ha igen Medd Dognak lemegy az élete és ha többször is ütközöl meghal. Szóval csak óvatosan!


Szabadesés
- Freefall (Nehézség: nehéz)


Bizton állíthatom ez az egyik legnehezebb küldetés a San Andreasban. egy kismotorral elmész a reptérre és beszállsz egy kis gépbe és felszállsz. Egy adott irányba kell repülni és és pont olyan magasságban hogy a kis vizszintes vonal a kismappa bal oldalán lévő sávban legfelül maradjon. De ezt nem lehet elmegyerázni tehát még lent ird be hogy AFZLLQLL és szép idő lesz és látni fogod hogy az égnak lesz egy olyan rész hogy pont egy fátyolfelhő felett vagy és maradj ott mert a gép ami veled szemben fog jönni pont ugyan abban a magasságban lesz. tehát repülsz így egy kicsit és látni fogod hogy jön a gép. gyorsan 180fokos fordulatot veszel és megpróbálsz pontosan a gép mügé ketülni és belemenni a fölötte lévő piros körbe. ez nagyon nehéz, és ne érezd meged bénénak ha nem megy. Mikoe z nagynehezen megvan akkor carl megától ráugrik a gép tetejére és belemegy. Ott benn lesz pár meffióó és oket le kell lőni. Mikor megvan akkor már csak a pilóta van hátra, ő kijön magától és neked le kell lőni- Mikor ez is megvan az utolsó felaldatod hogy épségban tedd le a gépet Las venturas repterére.

 
Delelő - High Noon
(Nehézség: közepes)


Most fog rád telefonálni Tempenny hogy mi lett az aktával. El kell neki vinned a szellem városba. A lényege ennek hogy megöld Pulaskit. Csalással: Írd be: OUIQDMW és lődd a kocsit amig fel nem robban. csalás nélkül: mivel Pulaski egy Buffaloval menekül nehéz utolérni de ha megvan ennyiszor menj neki amennyiszer scak tudsz és a végén megáll és láthatjuk ahogy Pulaski a földön fekszik. Ebben nagyon vicces és szánalamas is hogy mikor carl megkérdezi tőle hogy utolső kívánság? Erre ő.: Igen, megbaszhatom a húgodadt?. Nagyon vicces.


Szent Márk bisztró
- Saint Mark's Bistro (Nehézség: könnyű)


Ehhez csalás nélkül csak repülőt kell tudni vezetni. Csalásnélkül perig jól lőni és rejtőzködni. Az a feladat hogy el kell menni Liberty Citibe (mielőtt valaki azt hinné ez mindig ott lesz annak most szólok hogy ez a lehetőség csak abben a küldetésben áll fenn (sajnos)). tehát egyszercsak a repülés közben elsötétül a kép és látjük a szép havas Liberty City-t és abban a Szent Márk bisztót. Mikor benn vagy alapból egy rejtekhelyen vagy és onnan tüzelj a téged körülvevő őrökre. Sokan vannak és ügyesen kell csinálni. Tudjátok C és manőverezni. Mikor ez megvan egy casávót kell elkapni aki az udvar felé menekül. Őt ha lelövö akkor az udvaron lesz pár csávó őket is lődd le. Ha ez is megvan a gépen találod magad és már csak landolni kell.


A tervrajzok
- Architectural Espionage (Nehézség: közepes)


Végre jutott időnk Woozie-val a Caligula kifosztásának tervét csiszolgatni, ám hamar kiderült, hogy ehhez tervrajzok kellenek. Elmentem hát a tervhivatalba – útközben a turistáktól fényképezőgépet is zsákmányoltam –, eltettem a fegyvereimet, majd illedelmesen válaszolgattam a recepciós hölgy kérdéseire („igen, nem, igen”), így gond nélkül feljutottam a harmadikra. Mivel a jelek szerint az őrnek aznap nem járt ebédszünet, kénytelen voltam valamivel elterelni a figyelmét. Egy emelettel lejjebb találtam egy régi légkondit, amit tönkretéve azonnal bekapcsolt a tűzriasztó – így már elkészíthettem a fotót. Hanem akkor elszabadult a pokol, az őrök valamiből gyanút fogtak, így életem egyik legkeményebb helyzetében találtam magam. Amint sikerült kijutnom, már a rendőrségi helikopter is rám vadászott, így gyorsan visszatűztem a Négy Sárkányba.

A hódítás
- Key to her Heart (Nehézség: könnyű)


A következő feladat jóval nyugisabbnak ígérkezett. A terv az volt, hogy meghódítom a Caligula egyik krupiéját, ezért követtem a kocsiját, persze feltűnés nélkül. Megvallom, kissé furcsa volt szép lassan, a szabályok betartásával közlekedni… A csaj először nem haza, hanem egy szexshopba ment, ahol én is vettem egy szexrabszolga-ruhát. Miután hazaért, leparkoltam a házával szemközt, és megvártam, míg a lovagja is megérkezik. Őt gyorsan kivontam az egyenletből, és ha már a maszkos ruha rajtam volt… nos, megtettem, amit meg kellett tennem. Később vettem egy házat a környéken, és randiztam párszor Millie-vel (ha a szolgaruhában állítottam be hozzá, a szexre mindig számíthattam). Végül megkaptam tőle a háza kulcsát, így ellophattam a belépőkártyáját.

Gátrobbantó
- Dam and Blast (Nehézség: könnyű)


A városi áramfejlesztőt kellett kiiktatnom. Elmentem a reptérre, és a gát fölé repültem, majd következett az ejtőernyős ugrás, ami – bármennyit is csináltam már – megunhatatlanul jó móka. Mivel nem sikerült a gáton landolni, minden fegyveremet elvitte a víz. Szerencsére egy kést találtam a mólón, így hasfelmetsző technikámat csiszolgatva intéztem el előbb a kinti kettő, majd a benti alsó szinten lévő két őrt, végül a generátorok szintjét maradtakat. A robbanóanyagok elhelyezése és felrobbantása után elvétettem a kifelé vezető utat, így a tetőn találtam magam. Más választásom nem volt, így a vízbe ugrottam, majd az ott várakozó gépek egyikével visszarepültem a városba.

Rendőrmotorok
- Cop Wheels (Nehézség: nehéz)


Ideje volt az álcázást biztosító motoros rendőri felvezetésről gondoskodni. Uniformist könnyen szereztünk, de a négy rendőrmotor begyűjtése már keményebb dió volt. Ráadásul a motorokat Knight Rider módra, menet közben kellett a kamionra helyezni. Rémálmaimban se jöjjön elő még egyszer ez a kaland!
Tipp: A Linden állomásnál lévő motorral kezdtem, majd jött a reptér közelében lévő, ahol lendületből elgázoltam az éppen indulni készülő zsarut. Harmadiknak elmentem Roca Escalante-ba, végül elhoztam a Julias Thruway Eastnél lévőt is.


Fel, fel és el!
- Up, Up And Away! (Nehézség: közepes)


Este 8 után értem a kaszinóba, ahol a többiek már a terv utolsó fázisát csiszolgatták. Csak a páncélautó megszerzése volt hátra, és Zero remek ötlettel rukkolt elő: szerezzünk egy Égi Daru szállítóhelikoptert, és azzal lopjunk páncélautót! Egyedüli pilótaként ismét nekem kellett bevetnem magam, elmentem hát a katonai bázisra, és a Patriot kihajtásakor beslisszoltam a kapun (elmehettem volna a már jól ismert „titkos” katonai bázisra, és elköthettem volna egy járművet – de amint beengedtek volna, úgyis észrevesznek). Ismét megküzdöttem egy laktanyányi katonával, majd a tetőn lévő ágyúval leszedtem az erősítésnek érkező két harci helikoptert, és elvittem a gépet. A páncélautót már gond nélkül szállítottam a sivatagai repteremhez.
Tipp: Ha egy repülővel felszállok a bázis fölé, és ejtőernyővel kiugrom – esetleg a jetpackkel leszállok – pont a helipadra, a csata nagy részét megúsztam volna.


Viszem a bankot
- Breaking the Bank at Caligula's (Nehézség: közepes)


Eljött az idő! A fegyvereimet elrejtve léptem be a kaszinóba, majd Millie kártyájával lejutottam a generátorokhoz, ahol könnygázgránátot dobtam a szellőzőbe. Zero kiiktatta a világítást, így nagy előnyhöz jutottam ellenfeleimmel szemben, az éjjellátónak köszönhetően. A garázsban a targoncával felfeszítettem az ajtót, így a többiek is megérkezhettek. Mikor már épp kiiktattuk az őröket, Zero közölte, hogy valaki a tartalék áramfejlesztő beindításán mesterkedik. Amíg a többiek a pénzt pakolták, felrobbantottam a generátort, majd visszamentem hozzájuk Miután a pénz rendben elindult, felmentem tetőre, majd a SWAT kommandósok legyőzése után felkaptam az ejtőernyőt, és átugrottam a szembeni tetőn landolt géphez, amivel visszarepültem Verdant Meadowsba.
Tipp: Jobban jártam volna, ha nem állok le a SWAT-tal csatázni, hanem egyszerűen felkapom az ernyőt, és leugrok. Az utcán elkötöttem volna egy autót, aztán a sztrádán úgyis hamar nyomomat vesztették volna…

 

  folyt. Végjáték avagy Visszatézés Los Santosba...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.