Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Los Santos-i küldetések

2012.02.13

 

 

1. kületés.:Big Smoke. jele: CJ. nehézség: csalással: könnyű amúgy: közepes

CJ megérkezik Los Santosba és azonnal beleütközik a Ballasba amik mint majd a játék során kiderül mindig lőni fognak rád...Egy bicajjal kell menekülni előlük Rydert és Sweetet követve. Javaslom hogy ameddig bírod szusszal sprintelj (a W gomb szaggatott nyomása) a bicajjal. Általában a Ballasok balról közelítenek meg téged és igy könnyedén neki tudod őket vezetni egy oszlopnap vagy háznak...De persze ha gyorsan és csalással játszol akkor beírod az örökélet kódot és csak végig tekered az egészet para nélkül...

2. küldetés.:Ryder.jele:R. Nehézség könnyű

A Gove streeten vagy és ha odamész az R jelhez elkezded a " küldit. csupán annyi a feladat hogy beszállsz Ryder mellé a kocsiba és elvezetsz a fográszhoz majd ha ott végeztél akkor be kell menned enni venni a Pizzázóba ott mikor megvetted a kaját Ryder jön és fegyvert fog az eladóra majd mikor te menekülsz utánad fut. Ha csasz akkor beírod hogy UZUMYMW vagy KJKSZPJ és valamelyik fegyverrel lepuffantod és szépen komótosan mehetsz vissza a Grove streetre. De persze ha király vagy és nem csalsz akkor próbálj meg minél gyorsabban elmenni a csávó puskája elől és visszavetetni a házadhoz a piros jelhez.

3. küldtés.:Lefújva. jele: S. Nehézség: könnyű

Annyi a feledat hogy a Grove család kocsijában (Greenwood) elmész Idelwoodba és lefújsz pár grafitit . És ezt kell csinálni végig csak egyszer van olyan hogy ballasok is ott vannak akkor a spray-al belefújsz a képükbe és elkábulnak. De ha csalsz akkor ha már beírtad valamelyik fegyverkódot csak lepuffantod őket. De annyit még tudni kell hogy ha lősz vagy spray-t emberekre használod akkor a rendőrök üldözni fognak ezt csalás nélül a Pay'n Spray ba kell menned és ott lefújják a kocsid de ha csalsz akkor annyit beírsz hogy AEZAKMI és soha nem fognak üldözni.

4.küldetés.:Takarítás. jele: S nehézség: könnyű

Ryderrel kell elmenned egy közeli házba és lelőni 3 ballast + egy crack drog dílert. Tipp nem menny olyan gyorsan mert akkor Ryder mindig lemarad és az idegesítő, de ha persze kocsival mész akkor ez a helyzet nem áll fenn.

5.küldetés.:Vizit. jele: S. nehézség: könnyű

A srácok éhesek lesznek és elmentek egy közeli chicken bellhez ahol bele futtok néhány Ballasba. Annyi a feladat hogy a Ballas kocsit szorosan kövesd és majd a haverjaid lőnek. Mikor a Balls kocsi égni kezd tolass hátra nehogy vélatlen felrobbanjon a kocsid (egyébként már itt lehet sejteni hogy Smoke nem teljesen tiszta mert nem lőtt a Ballsokra..fura nem? mikor ennek vége visszaviszed a spanokat a Grove ra és utána Smoke-t elviszed a házához.( az is fura hogy smoke háza nem a Grove Streeten van...

6. küldetés.:Rajtaütés. jele: S nehézség:könnyű

néhány ballas group van a területeten és oda kell menned hogy kinyírd őket.Jobban jársz ha nem szállsz ki lőni mert egy, a haverok úgy is lőnek kettő, sztem inkább menny nekik kocsival attól is meghalnak. Ezt meg kell csainálni 3-4× majd (ha nem csalsz) körözni kezdenek a rendőrök pontosabban 2 csillagot kapsz. Annyit kell tenni hogy elmész a Pay'n Spary ba és lefújatod a kocsidat, majd vissza a Grovera.

7.küldetés.:Sweet Csaja.Jele: S nehézség könnyű

El kell menned egy helyre valahol willowfield közelében és lelőni a Seville árulókat.Ha nem csalsz akkor bújj el egy kocsi mögé és onnan tüzelj de először nyomd meg a C-t.Ha csalsz akkor meg mindegy mert úgy se tudnak lelőni az örökélet kód miatt :BAGUVIX. És akkor csak lelövöd őket, majd TAB-bal felveszed a mobilt, beülsz a hozzád legközelebb lévő kocsiba aminek legalább 2 utasulése van és felveszed Sweetéket.Majd amilyen gyorsan csak tudsz menyj vissza a Grove ra.

8.küldetés.: Ceasar Vialpando.Jele: S nehézség: könnyű vagy közepes (attól függ)

A Grove-n vagy. Onnan el kell menned Willowfieldbe ahol van egy garázs és onnan el kell hozni egy verdát.De először azt kéri a játék hogy tolass be a garázsba és tuningold fel a kocsit. Ez nem muszály. elég ha betolatsz és mikor beléptél akkor lápsz is ki (Enter vagy F) Egyébként sztem ez nagyon drága. de ha ha beírod hogy HESOYAM akkor kapsz egy "kis" pénzt és abból lehet tuningolni kedvedre. Nah amikor megvagy ezzel akkor elkocsikázol a Unity Station-hoz és ott rámész a piros jelzésre. ott felajájja hogy mennyiben akarsz fogadni (Shiftel emelheted a tétet) de ha kezdő vagy akkor nem érdemes mert csak jobban fogy a pénz. És hogy elfogadd megnyomod a Space-t. És akkor jön ehy Kurva és beszáll melléd, majd pattognod kell a billntyűzet jobb oldalán lévő számgombok segítségével. Majd ha vége jön egy demó amit elüthetsz ha akarsz és mehetsz utadra.

9.küldetés.:Invázió.Jele.: R nehézség könnyű.

Ryderrel el kell mennened egy ÉK-i házhoz egy ezredeshez és kirámolni a kéróját. Oda parkolsz a házhoz és bemész. Mikor benn vagy vigyázni kell hogy nem csapj nagy zajt mert különben felébred az ipse és annyi. Téhát lopakodni kell.: megnyomod a C-t és leguggolsz majd elmész az első ládához. Megnyomod az ENTERT és CJ felemeli majd ha a kezedben van akkor ne nyomd meg mégegyszer a C-t mert akkor elejti. Hanem vagy nyomd szaggatottan a W-t vagy az ELŐRE-t vagy pedig nyomd hosszan a W-t vagy az ELŐRE-t de hozzá nyomd meg a Bal ALT-ot folyamatosan és akkor lopakodsz. És ezt meg kell csinálni annyiszor amennyi láda van de ha gyorsan akarod csinálni nem muszály az összeset elhozni mert elég 3-at és mehetsz is. Willowfield be kell vinni a teherkocsit egy garázsba.

10.küldetés.:Vonatozás. Jele: R nehézség:könnyű

El kell menned É-felé egy alagút bejáratához ahol elsőnek le kell lőni pár embert majd fel kell szállni a vonatra. Majd Ryder követni fog és neki kell mejd dobálni a ládákat. Mindig várd meg amíg az energia max. lesz és utána célozz egy kicsit Ryder feje fölé hogy kb pontos legyen a dobásod. Majd ha ez meg van akkor leugrasz és vezss vissza a Grove ra.

11.küldetés.:angyalbőrben. Jele: R nehézség sztem nehéz.

Ryderrel el kell menned az Óceáni dokkokhoz és le kell parkolnod egy hely elé (piros jelzés) Nah akkor most nézzünk csalás nélül:

- a SHIFT lenyomásával felugrasz a falra és ott lesz jobb oldalt egy őr. Őt lelövöd. Majd a kapu mellett baj oldalt lesz egy számológép alakú izé arra rálősz. Ezzel Rydert beengeded. Majd Le kell lőnöd 2 őrt és kinyitni a köv kaput ugyanúgy hogy lelövöd a számológép szerű izét. Ott benn lesz 2 őr. Őket lelövöd. Majd beszállsz abba az emelős kocsiba (közben Ryder beállt a teher autóval a kapu elé. Tehát te beleülsz a kocsiba és kamész a ládákhoz és egyesével odamész hozzákuk és felemeled azokat a jobb oldalon lévő szám gombokkal ( 8=felemeled, 2=leemeled ) és beszállítod a kocsiba(kint is van 2 láda)Nade!! közben Rydert lövik.. neked az lenne a feledatod hogy gyorsan megcsináld mielőtt Ryder történelem lesz...de ez igy nagyon nagyon nehéz...szóval mikor halod hogy Rydert lövik kiszállsz és te lövöd le azt a személyt aki Rydert lövi. És ha megvan folytatod.És ha újra lövik újra kiszállsz..STB..

-csalással. Sokkal könnyebb. tehát mikor megérkeztéf felugersz a falra és ugyanugy lepuffantod az őrt. csak ezek után nem azonnal lövöd le a számológépszerű izét hanem először lelövöd az a 2 őrt.(javaslom a KJKSZPJ-t és a BAGUVIXET) ha ezeket beirod akkor e fegyvereid között lesz egy mesterlövész puska. odamász a karuhoz 8 (nem amelyiken bejöttél) lelövöd a zárat és lelövöd a belül lévő 2 őrt ha ez megvan (még mindig nem engetted be Rydert) akkor odamész az emelőkocsihoz beszállsz és megpróbálhatod egyszerre a két ládát felemelni. (nem olyan nehéz) megfordulsz a kocsival. nah most mész ki és engeded be Rydert. Ameddig ő beáll a megfelelő porícióba addig te szálj vissza a kocsidba. és akkor símán belerakod a ládákat a teherautóba  majd megpróbálhatod a köv 2.t is igy felemelni és berakni majd a kinti 2-t is. Ha jól csinálod Ryrerre nem lőnek de ha mégis akkor szájj ki és kődd le az őrt. mikor bepekoltál mindent akkor beszállsz a teherkocsiba és elhajtasz. Ezt is Willowfieldbe kell vinni. Ve vigyázz a kocsi nagyon borulékony uyghogy ovatosan a kanyarokban de hogy nem legyen ennyire borulékony a CAPSLOCK lenyomásával Ryder kidob néhány ládát. De közben követnek 2 kocsival. Ha nem mész túl lessan akkor nincsenek rád angy veszéjjel.


12.küldetés.:OG Loc. jele: BS. nehézség: könnyű, közepes

Big Sokeval el kell menni a belvárosba és ott fel kell venni egy kezdő rapper csávót OG Loc-ot és el kell vinni Freddie házához. Mikor odaértél akkor be kell csöndtni. Ekkor kelszállsz egy motorra és követni kell Freddy-t ( elég jó ha beírod a -minden képesség a max-on kódot mert ha nem akkor nagyon könnyen leesel a motorról és egy idő után nagyon idegesítő lesz.) Mikor Freddy megáll akkor te is szájj le a motorról és lődd le először Freddy-t majd a maradék 3 Vagos-t (sárga ruhások). Mikor ez is megvan akkor OG-t vissza kell vinned a munkahelyére a Verona Beach-i Burger Shot-ba. Elég ha egy kocsiba beszállsz és ő is beszáll melléd de én szeretem ezt a járművet. Imádom vezetni. PDNEJOH. versenykocsi. de ha neked másik kocsi a kedvenced akkor rajta hát.

13.küldetés.: A Menekülő Ember. jele: BS. nehézség: könnyű

Big Smoke -al elmész egy házhozahonnan elmenekül egy ember és követned kell őt. Csalás nálkül fuss utána és egyszer egy olyan helyre kerül ahonnan simán lelövöd. Ha csalsz akkor lehet úgy is hogy beírod hogy ROCKETMAN és ha egy alap fegyver van a kazedben akkor erről a Jetpack ről is tudsz lőni. az ember után repülsz és megnyomod a CAPS LOCK-ot és akkor céloz. Becélozod és lősz. ÉS akkor meghal. Ennyi.

14. küldetés.: A Sínek rossz oldalán. jele: BS nehézség közepes

Big Smoke-val elmész az Unity Station-ra felszállsz arra a sárga motorra és az induló vonat után mész! Szerintem maradj az első vagon mellett hogy Smoke pontosan tudjon célozni a vonaton álló Varosokra. Ugye 2 sínpár van és a te szemszögedből a jobboldali sín jobb oldalén menyj. Aztán láthetod hogy a Sínen lesz egy kocsi menny egy kcisit jobbra nehogy rádessen  a kocsi majd mennyél vissza a vonat 1. vagonja mellé. Egyszer csak jönni fog egy szembejövő vonat és jobb oldalra húzdj ki hogy kikerüld az ütközést. MAjd mennyél vissza a vonat mellé (1. kabin). Majd lesz egy kicsi föld út jobbra fölfelé azon mennyél fel és és igy kikerülöd a következő vonattal az ütközést. Majd ha elment a vonat mennyél le a vonthoz ismét és megint meredj az első vagon mellett. És ha ügyes voltál akkor Smoke könnyedén lelövi őket. Majd Menyj vissza Smoke házához.

15.küldetés.: Ez csak üzlet.. jele: BS. nehézség : közepes

Smoke-val kell elmenned a belvárosba és egy csomót kell lőni. Ha nem akarsz csalni akkor javaslom hogy maradj guggoló helyzetben és úgy lőj az ellenségre.De ha csalsz csak álj fel és bátran lőj csak örökélet kóddal nam lesz baj. Majd menyj ki és ott is tedd ugyan ezt majd Smoke-val ráültök egy motorra és ő fog vezetni. Neked kell lőnöd a titeket követő motoros és autós izékre. Sztem egyáltalán nem nehéz csak mindig tüzelj és nem lesz baj.

16.küldetés.:Tenger Parti. jele: OG. nehézség : könnyű

OG tól kapod ezt a küldit akit a Verona Beachen találsz meg. El kell emmed a tengerparira és beszélned kell a DJ-vel. Álj a piros körbe és mikor kérdez valamit akkor mindig nyomj Y-t ( igent jelent) akkor ha ez megvan monjda hogy Nézzük mit tudsz. Akkor elkezdődik a tánc. Igen táncolnod kell a navigációs gombokkat ( előre hátra jobra balra ) és mikor a nyilak elérték a sárga kört akkor nyomd le az a jelet ami éppen van. Azthiszem 2500 pontot kell elérned hogy el tudd csórni a kocsit (nekem kb mindig 5000 pont pedig sose csinálom meg hibátlanul szal nem olyan nehéz). Mikor megvan akkor megint mindig mikor a DJ mondd valamit akkor te nyomj Y-t ameddig azt nem mondja hogy -Elvinnélek az irodémba, akkor szálj be mellé a kocsiba( csak akkor tudsz beszállni ha ő is benn van) és akkor hajts el a Willowfieldi garázshoz.

17. küldetés.:Madd Dogg dalai. jele: OG nehézsége: nehéz

El kell menned a Mulhollandben található luxuskéróhoz amely nem másé mint a híres rapperé Madd Doggé. Az a feledatod hogy ellopd a szöveggyűjteményét. Nagyon nehéz a dolog mert rengereg az őr. Ki kell cselezni őket legjobban jársz ha az árnyékos helykere elbújsz ott nem látnak meg. Meg ha teheted akkor Menyj lopakodva, vagy a C-t nyomd le vagy a W-t és mellé a Bal Altot. Mikor megvan Vissza is kell jönnöd (nagyon nehéz).Nah de persze kóddal mi sem egyszerűbb, csak menni kell felvenni és vissza. ennyi

18.küldetés.:Tűz a víz alá. jele: OG. Nehézsége: közepes vagy könnyű.

El kell menned egy csávóhoz akinek egy fekete kocsija van. Odamész és egyetlen egy db. golyót rálősz hogy ne törjön össze a kocsi és a fickó kiszáll. lelövöd. Beszállsz a kocsiba, és elmész a helyre ahol 2 kocsi közé kell beállni. De vigyázz mert ha összetöröd a kocsit akkor el kell vinned megjavittatni a Pay'n Sparyba és újra oda menni de vigyázz mert ha ezt sokszor eljátszod lejár az időd. tehát mikor megérkeztél és beálltál a 2 kocsi közé akkor a kocsik elindulnak és neked a 2 kocsi között kell maradnod. Mikor ott vagytok a helyszínen ahil fell kell venni az enbereket akkor  a te kocsidba két ember száll és velük el kell vezetni a verona beachi mómóhoz és a vége felé ha megnyomod az entert akkor kiugrasz a kocsiból és a két emberke a kocsival együtt belefullad a vízbe.

19.küldetés.:Házibuli. jele: OG nehézsége: közepes

A Grove Streeten vagy és OG loc házibulijába kellett menned. De közbe a Ballasok Bemerészkedtek a terültetekre. te kimész és le kell lőni az összes Ballast Ha nem csalsz úgy nehezebb és jobban jársz a kocsik mögül lősz. de ha csalsz csak bátran lőj!! Nem lesz baj.

20.küldetés.:Tüzes vágy.jele: Q. nehézsége: közepes

Bizony ez Tempenny. Ő adja ezt a küldit és kb az egyetlen dolog amit neki köszönhetsz ebben az életben az az hogy ennek a küldinek a végén szerzel egy barátnőt. Nah tehát el kell menned egy sikátorba ahol van egy molotov koktél, és aztán elmész egy házba ahol a vagos tanyázik van néhány ablak amiket be kell dobnod molotovval. Vigyázz mert ha a molotovolt nem dobod elég messzire akkor te is megéghetsz kivéve ha beirod az örökélet kódot. Tehát ha felgyújtottad akkor bemehetsz a házba és vigyázni kell hogy ne égj meg. van a konyhában egy tűzoltó készülék azt vedd fel. de ha be van irva egy kód : KJKSZPJ akkor már nem is egy. és akkor ha megvan a poroltó akkor megyj fel az emeltre ahol van egy kiscsaj. ha megtaláltad akkor láthatod hogy ég a szoba ajtja. Oltsd el. majd megyj be a szobába és ott talizol először a csajjal. Majd ki kell menned és minden tüzet ami az utadba kerül oltsd el. Miközben mész kifelé akko néha nézz hátra hogy a kiscsaj is jön e mert ha nem akkor mennyél érte vissza. MIkor kiértetek a házból akkor a lány megcsókól. És megköszöni és el kell vinned a házához a gettóba. Ide kell majd menni hogy randira akarod hívni ezt a csajt kinek neve Denise Robinson!

21.küldetés.:Szürkeimport. jele: Q nehézsége: közepes

A Ballas és az Oroszok üzletelnek egymással és ad kell menned hogy levadászd az főembert. bemész a helyre és lelősz mindenkit (BAGUVIX) vigyázz mert van egy olyan emelőkocsi amin van robbanószer ha az túl közel van hozzád és te akkor lövöd le akkor te is felrobbansz. Szóval csak óvatosan.Mikor kívül mindenki kinyírva akkor megint lődd szét a zárat mint az angyalbőrben című küldinél (számológépszerű izé) is van.Benn vagy. Ott is rengeteg Orosz és Balls van szóval csak óvatosan nagyon lőnek. Mikor átjutottál az oroszokon jönnek a ballsok és őket is vadászd le. Majd Menyj fel a lépcsőn és ott lesz pár ballas és egy csávó akinek egy piros nyíl van a feje felett őt kell megölnöd mennyj utána és vadészd le. Mikor negölted akkor menyj ki erről a helyről mert még lőhetnek rád ( de persze nincs ekkor a para ha van örökélet).

22. küldetés.:Vadászat. jele: S nehézség: közepes

El kell menned a központban lalálható Ammu Nationba ahol Sweet vár rád. vele el kell menni a Glen Parkba és ott meg kell támadni min. 3 ballast hogy ki legyen irva: Kirobbantottál egy banda háborút. Akkor 3× egymás után jönni fognak a ballasok 2 irányból. Neked az a feladatod hogy lelődd őket úgy hogy te se és Sweet se halljon meg. BAGUVIX-al könnyű. Mikor ez megvan akkor lesz 10-15 ballas akiknek a fejük fölött piros nyíl van. Öld meg mindet és készen vagy.

23. küldetés.:Los Sepulcros. jele: S nehézség: könnyű

toborozni kell 2 bandatagot akiket kijelölt a gép. Rájukfogod a fegyvert és megnyomod a G-t. Aztén Üjl be a kocsiba és igy már 4-en lesztek benn.: Te, Sweet, és a két fickó akit toboroztál. El kell igy menni a tem,temetőhöz ahol ott van a Ballas és neked meg kell ölni az összeset az a jó hogy jól lehet cálozni mert a sok sírkő mögött el lehet bújni. Majd Közbe Lesz egy Csávó Kane kit le kell vadászni, de rajta kívűl még a tövvi ballast is. Mikor megvagy akkor ülj be az Admiral nevű kocsiba Sweettel és húzás vissza a Grovera.

24. küldetés.: családegyesítés. Jele: S nehézség: nehéz

El kell menni a Jefferson motelhez ahol nemm rengeteg a zsaru. Ajánlom itt a BAGUVIX-ot mert amugy nehéz lesz de persze meg lehet csinálni. Próbálj meg mindig kúszni és lopakodni és lesből támadni, úgy talán könnyeb lesz. Aztán a vége felé az egyik rendőr Sweetet lövi lődd le a Zsarut és menny oda Sweethez. fenn leszel a tetőn Le kell lőni a helikoptert ami fejed felett fog repkedni ( itt jól jön az UZUMYMW fegyverek közül a rakétavető csak arra vigyázz ha rálősz nehogy rád vagy Sweetre essen.) de he nem irod be ezt a kódot akkor marad a régi jól bevált fegyver amid éppen ven és sztem először lődd le a rendőröket a heli szélén majd utána a helit. mikor a heli elpusztitva akkor kövesd Sweetet lefelé a lépcsőn. Jönni fog Smoke és Ryder. Beszállsz a kocsiba dfe nem te fogsz vezetni. neked Jőni kell a rendőröket akik motorral és kocsival is próbálkoznak. Neked figyekni kell mert enm csak hátul lehetnek zsruk hanem néha a motorról is ráugranak a motorháztetőre azt is figyek ni kell.Mikor ez meg van és egy ideje csinálod már ezt akkor egyszer csak beszorulnak a töltények a géppisztolyodban és nem tudsz lőni ekkor neked innen már nem kell semmit csinálnod mert annyi lesz hogy a kcosi áttör egy plakátot, lezuhan és felrobban. De te és a haverok ekkor már nem vagytok a kocsiban.

25.küldetés.:A zöld Sabre(szablya) jele: S nehézsége : közepes

Ceasar felhívott hogy mondna néhány szarságot négyszemközt és neked el kell menni messze hogy dumálj vele. MIkor ott vagy és Ceasar Elmondja Amit akart akkor Kapsz egy hívást hogy Sweet bajban van és megjelenik a bal felső sarokban Sweet élete. Oda kell menni és megmenteni odamész Sweethez aki ekkor már rosszul van és lőnek rátok. Mikor Sweet elmondja a faját akkor neked le kell lőni az összes rád lövöldöző ballasokat és ne hidd hogy csak annyian vannak ha elpusztítottál egy réteget jön egy köv. majd mégegy majd mégegy. Ez igy nagyon nehéznek tünik de körül vagy vévé kocsikkal azok mügöl célozhatsz (C-val lebukhatsz) mikor az utolsó adagot is kévégezted akkor jönnek a zsaruk és innen nincs mit tenni...Tempenny elkapott és kitett téged Angel Pine-ban valahol vidéken.....folyt a vidéki küldetéseknél

 
Menü
 
Extrák
 
Clock
 
Lélekszámláló
Indulás: 2008-09-08
 
Chat
Sajnos a böngésződ nem képes a beillesztett keretek megjelenítésére.
Név:

Üzenet:
0 / 250
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
 
Szavazz!!
 
Milyen az oldal?

Tök jó!!! (735 / 70%)
Jó..:) (125 / 12%)
Elmegy (44 / 4%)
Nem valami jó... (8 / 1%)
Szar (134 / 13%)

Szavazatok száma: 1046

Létrehozás időpontja:
2008-09-08 14:17:13


Lezárt szavazások
 
Kérések
 

JANG KEUN SUK - Új design. Új design. Új design. Új design. Új design. Új design. Új design. Új design. Új design. ~    ***** 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.