Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


San Fierro-i küldetések

2012.02.14


35. Küldetés. Viselj Virágokat a hajadban. nehézség : könnyű

Nos, San Firroban vagyunk a Bizarr csodák városában itt az elején annyi a diolgunk hogy autót vezetünk The Truthal az anyósülésen. Felveszünk pár embert akiknak még kicsi vagy nagy de szerepük lesz a játékban.: pl. Jethro, Dwaine, Zero...

36.küldetés.: Parkolj és utazz! nehézség : közepes

Először is el kell menni a hotlehoz ahol sunyiban( a parkolóban) meg kell ölni egy inast és fel kell vennünk a ruháját. Ezután ki kell menni és be kell éllni a sorba hogy mi is tudjunk autókat parkolni. Jönni fog egy kicsi világos zöld Merit. Ebbe mindenképpen nekünk kell beszállni( de egyébként mikor beáll a csávó akkor az egyik inas azt mondja : Ő a DA. ő egy jó tippelő. Nah és akkor kell beszállni és elmenni vele Doherty-be a garázsba. Ott Truth belerak egy kis Maxikói drogot és neked vissza kell szállítani a hotelhez úgy hogy egyszer sem ütközöl.

37. küldetés.:Rombolás nehézség : könnyű

Dohertyben van egy építkezési terület akol vannak konténerek. Neked az a feladatod hogy mindegyik konténert széttörd egy buldózerrel. DE közeben jönnek mundások és ásóvl ütnek de a vége felé már lőnek is. Arra kell vigyázni hogy vannak robbanószerek néhány konténer tövében. Rá ne menj mert felrobbansz. Mikor ez megvan akkor találsz egy WC-t amiben egy ember ordibál. Őt bele kell lökni egy nagy gödörbe. És mikor ez benne van akkor át kell szállni egy betonleverőbe és be kell betonozni a csávót. Ennyi az egész.

38. küldetés.:Paparazzi nehézség : könnyű

El kell menned Ceasarhoz aki épp az út mentén szereli a kocsiját be kell szállnod és el kell vezetned Angel Pine-ba ahol le kell fotóznod 4 embert ( jó közelíts be mert különben nem érvényes a kép) Mikor megcsináltad akkor ennyi volt. javaslom (mert túl messze vagy Fierrotól hogy használd a ROCKETMAN kódot vagy ha tudsz helit vezetni akkor OHDUDE kódot így sok időt nyerhetsz.

39. küldetés.:Jizzy nehézség : közepes

El kell menned a Grand híd alá hogy elfogadd a küldit. Meg kell mentened Jizzy B Kurváit. Először egy csajt kell kidobni a központban majd egy másik csajt meg kell menteni mert az egyik kuncsaftja megtámadta neked meg meg kell ölni a támadót. Majd lesz egy olyan hogy az autópálya alatt 2 férfi van meg egy ájult nő. neked megkell ölni a 2 férfit és siess mert a csaj haldoklik. Majd végül követni kell 2 kocsit és el kell azokat pusztítani. Javaslom a telles célzás kódot : OUIQDMW. de ha nem akarod beírni akkor csak menyj nekik sokszor de igy nehéz lesz...

40. küldetés.: T-Bone Mendez nehézség : közepes

Egy motorral kell menni és nagyon nehéz kód nélkül de persze meg lehet csinálni... le kell lőni a motoros futárokat. DE kóddal: Beírod hogy : OUIQDMW és teljes célzásod lesz. és ez 2 okból is jó 1- könnyebb célozni 2- nem tudsz igy a motorról leesni soha. ha nem csalsz akkor meg csak VEG és próbálj mert feléjük célozni.

41. küldetés.: Mike Toreno nehézség : közepes

El kell menni Torenohoz. De ez nem olyan egyszerű. Ugyanis nem tudjuk hogy hol van. van egy haverja T-Bone Mendez aki fogja Toreno mobiljának rádióhullámjait és igy meg lehet találni először elmentek dohertybe majd a dokkokhoz és végül a reptéren találjátok meg mivel toreno azt mondta hogy hajja a gépeket. ekkor a reptérnél be kell menned a főkapun ott jobbra és jobboldalt fenn lesz egy jelzés nem vű izé és ha az növexik akkor jó irányba mész ha csökken akkor nem... és ha megtaláltad őket akkor t-bone lövi őket majd megállank. Ekkor te kezd el az csávókat lőni és ha az uccsó is meghalt akkor Toreno kiszabadul. Ezután pusztitsd el a teherautót amiben Toreno volt. utána mellette lesz egy Limó abba szájj be vidde el őket a helyre.

42. küldetés.: A kisérő nehézség : közepes

Nehéz lenne ha nem lenne csalás de persze nélküle is lehet.... csak túl nagy az esély hogy lelőnek. Egy teherautó megy jó lassan egy megadott úton és neked el kell puszítani az útjába álló barikádokat. Javaslat: ha csalsz akkor az UZUMYMW fegyverek között van egy rakéta vető és megfelelő távolságról robbantsd fel mindet. mikor kész vagy akkor menny közel a teherautóhoz és legyen rá gondod hogy épségben érkezzen meg.

43. küldetés.: csiganyom nehézség : közepes

Egy riportert kell követni ha nem csalsz akkor egy kocsiba be és utána ha igen akkor ROCKETMAN és utána. Los Santosba a Piac Aállomásra érkezik meg és onnan követned kell ( le kell maradni mert különben beszarik) Ha nem csalsz akkor autóben de ha igen akkor ROCKETMAN és repülj jó megasra és onnan kényelmesen lehet követni. A Santa Maria Beachre fog megérkezni. Ott találkozik egy emberrel és neked mindkettőt meg kell ölnöd. És kész.

44. küldetés.:Jéghideg hirig nehézség : közepes

Itt kell megölni Jizzyt. Thehát el kell menned a Grand híd alá az élvezetek dómjába Jizzyhez. ott az ajtóban lesz 2 őr. lődd le lőket. majd a ház körül lesz egy csomó kocsi mindet lőtt szét hogy majd Jizzy ha kijön ne tudjön mivel menekülni. aztán ha csalsz akkor ROCKETMAN és repülj fel a tetőre és menyj be az ablakon majd menyj le Jizzyhez. Ő menekülni próbál de vadászd le. Ha elpusztítottad a kint lévő járműveket akkor ő csak egy pizzás robogóval tud elmenni amit nevetcégesen könnyű ledönteni mikor te kint leszel a következőket ird be : PDNEJOH, AFZLLQLL és beszállsz a kocsiba és nem muszály de be lehet írni a OUIQDMW-t és akkor a kocsiból teljesen célozhatsz de he nem irod be az sem baj csak mennyj neki 1-2 × és leboul és mikor leesett mennyj át rajta. És meghal. De ha nem csalsz akkor nem is érdemes az elején felrobbantani a kocsikat mert akkor te sem tutsz mivel menni és ha enm caslsz akkor csak annyiszor menyj neki a kocsijának amennyiszer csak tudsz és egyszer csak égni kezd és felrobban ekkor Jizzynek kiesik a mibila  zsebéből és vedd fel. ennyi.

45. küldetés.: 69-es móló nehézség : nehéz

Ceasar fennv van a tetőn menny fel hozzá (hátul van lépcső) onnan mesterlövész puskával le kell lőni a jobb oldalon lévő csávókat.miokor ez megvan menny le és a Piers 69 tábla alatt manny be és ŐLJ MEG MINDENKIT majd a végén ott lesz T-Bone Mendez őt is őld meg és Ryder menekülni fog ird be hogy ROCKETMAn és repülj arra a szigetre ahol táncolnak az emberek. onnan fog menekülni egy motor csónakban mikor te ott vagy  ird be hogy UZUMYMW és a rakétavetővel célozza a menekülő Ryderre addig ameddig piros nem lesz a kör és nyomd folyamatosan a Bal egér gombot és eltalálod őt.

46. küldetés.:Toreno utolsó repulése nehézség : nehéz

Toreno meg akar lógni és nekd meg kell állítani. De ez nem olyan könnyű mert Toreno helikopterrel menekül, ha nem csalsz akkor fel kell venned a rakéta vetőt ha meg csalsz akkor ird be hogy PDNEJOH és menj a heli után, kicsit előzd meg majd szájj ki és lődd le. DE ha tudsz helit vezetni akkor ird be hogy OHDUDE és repülj utána a bal CTRL-el tudsz lőni a heliből. De van egy olyan lehetőség hogy beírod hogy ROCKETMAN és utána repülsz alapfegyverrel tudsz róla lőni a Caps Lock-al célozz ás tüzelj. De jó egyébként mert Toreno itt elvileg meghal de nemsokára küldit fog adni....

47. küldetés.: A találka nehézség : közepes

Csalással egyszerű csak menni és lőni örökélet kóddal csalás nélkül pedig kezess fedezéket mert nagyon lőnek és a végén egy kocsiba szállsz és 2 másik kocsi lő majd rád te csak menny Woozie a vak barát majd lő...

48. küldetés.: Ran Fa Li nehézség : könnyű

El kell menni a reptérre és megtalálni a kocsit (manana) és elvinni az É-i garázsba de közbe sokan megpróbálnak megállítani de te csak menny menyj és menny. Itt okos dolog nem az utakon menni. Én például imádom amikor alámahatek az autópályának mert ott gyorsan lehet haladni és oda nem is tud senki bemenni.

49.küldetés.: Csali nehézség : közepes

Egy Ranhcerrel kell elmenni vidékre és 2 kínai csávót kell becsapni és el kell menni egy helyre de közben lőnek szóval siess és ne álj meg és ne hagyd el a kocsit. Ez kevésnek látszik de tényleg erre nem lehet mit irni, egyszerűen a lényeg a gyorsaság!

50. küldetés.: Búvár Kund  nehézség : nehéz

Először is több tüdő kapacitásra van szükséged menyj el a tengerbe és ird be a végtelen oxigén kódot : CVWKXAM és merülj le és ne gyere fel ameddig ki nem írja legalább 3szor majd mennyj vissza es fogadd el. Ekkor menj a kijelölt helyre és ott kell csinálni a vizben 3-4 gyakorlő merülést és úgy menni a hajór. A feljáró a hajó tulvégén van és persze ez csalással semmi beírod az örök oxigént meg az örökéletet és végig szaladsz/úszol. Nos csalásnélkül nagyon nehéz mert ugy kell menni hogy egy kámra/hajó/őr se vagyen észre. Én most csinálom 14. szerre a GTA-t de csak egyszer sikerült ugy megcsinálni hogy ne vagyenek észre. tehát nagy valószínűséggel észrevesznek és akkor jól lehet alkalmazni a C-t a legugóló gombot és azzal manőverezni a dobozok közt. Mikor megvan akit akartál csak menj vissza a partra és kész is. Ha csalsz akkor tudnod kell nem lehet a GTA 100%!

51. küldetés.:Da Nang Thang nehéz : közepes

Ez a küldi csaláss al egyszerűbb. Mikor helikopterrel megyünk akkor érdemes mindenki lelőni akit csak tudunk de egy embert ugy se lehet a rakétavetőset. Beléd fog lőni és te lezuhansz . csak egy késed maradt és azzal kell kiszabadítani a menekülteket. Hogy ha csalsz akkor mikor fennn vagy a hajón akkor írgd be hogy : KJKSZPJ és lesz egy hangtompítós pisztolyod és ha azzal kövöd le a csávókat akkor nem vesznek észre de ha be van írva az örökélet akkor mindegy. MIkor lent vagy a kamrában akkor sok őrrel vogsz találkozni és szabadulj meg az összestől hogy ha a menekültek jönnek kifelé akkor nehogy valamelyiknek baja legyen. Egy ember azthiszem hogy piros jelzész kapott, ő a menekültek őre. ha nem csalsz akkor mennyj oda elé és gyorsan vissza mert tudniillik egy gránátot dob rád. De ha csalsz akkor írd be hogy ROCKETMAN és repülj fel az egyik konténerre és onnan lődd le a menekültek őrét akkor nem lesz bajod. MIkor átjutottál minden őrön akkor ki kell szabadítani az csávókat akok egy konténetben vannak. Csak egy golyót elég rálőni a zárra és ki is pattan. MIkor ők lessan elindulnak kifelé te siess és menyj a vezetőhöz. Őt is ki kell nyírni. Alapból kapsz egy kardot (katana) és azzal kell megölni. De ha már az előbb beírtad a fegyver kódot akkor csak lelövöd. aztán kékkel lesz a mini térképen jelölve a menekültek. Oda kell menni hozzájuk, és egy motor csanakban kötsz is. És itt vége van. ( Ha sietsz akkor megnyomod az ENTER-t vagy az F-t akkor riszáll a csónakból és ha beírod hogy ROCKETMAN akkor gyorsabban visszaérsz a következő küldihez.

52. küldetés.:Yay Ka-Boom-Boom nehézség : könnyű

Kapsz egy kocsit aminben van egy bomba és be kell parkolnod egy helyre. Mikor ott vagy akkor nyomdmeg a Bal egér gombot és akkor lesz 35 másodperced hogy kimenj és mikor kint vagy akkr kobban fog. Deh most ha nem akarsz csalni akkor kezdj el futni a kijáratfelé és be fog jönni egy kocsi abba be kell szállni (közben lőnek ) és elhejtani hátrafele. Ott lesz egy őriási ugratószetű amire rá kell hajtani és kiugratni a helyről. de ha csalsz akkor mikor kijöttél a robbanás után akkor beírod hogy ROCKETMAN és semmi mást nem kell csinálnod csak visszarepülni a Doherty ben lévő garázshoz..

53. küldetés.: Garázsmenet. nehézség : közepes

Itt annyi a feledat hogy ehy csajt kell követni akinek a kocsiját Zero ellátta egy követővel. Azt kell csinálni hogy jó gyorsan utána kell menni nehogy elmeneküljön. Mikor utol érted akkor csinálj egy P.I.T. manővert ( ha már megcsináltad az autós iskolát akkor tudod mi de ha nem akkor mennyj a menyj az autósiskola menüpontba) Tehát ha nekimentél és kipördül a kocsija akkor te szájj be és menyj vissza a garázsba. Jó hogy ha jól tudsz vezetni mert nagy visszaesést jelent ha ütközöl. És igy nem árt ha beírod a "Minden képesség a max.-on." kódot.

54.küldetés.:Próbaút. nehézség : könnyű

Ceasarral kell elmenni az Otto's autoszalonba és 2 kocsit fogtok elcsórni. ceasar fog elöl menni és neked követni kell (ne maradj le). Jönni fognak a zsaruk, de ha jól vezetsz nem lehetnek rád veszéllyel. Mikor Ceasar kézri hogy kapcsold be a NITRO-t de nem muszály mert akkor se fogsz lemeredni. Mert a nitrót nem olyan könnyű irányítani de ha persze jó vagy akkor kapcsold be.MIkor jót szórakoztatok akkor menyjketek vissza a garázsba. Itt sem árt a jó vezetési tepesztalat. Egyébként ha megcsinálod az autós iskolát akkor jobban tudsz majd vezetni.

55. küldetés.:Vámszabad terület : könnyű

Ceasarral kell menni egy közeli dokkokhoz és 3 konténer lesz a hajón amit majd neked kell leemelni a daruval. (piros körbe mész és megnyomod az ENTER-t.) Ebben biztos lehetsz hogy a 3 konténer közül biztos az lesz az utolsó amit Ceasar kér. Az elő 2 kocsi ilyen szar lesz, de a 3. az egy JESTER lesz egy jó kocsi mikor megvan akkor nyomj ENTERT és lépj ki a daruból mikor lenn vagy akkor láthetod hogy ceasart lövik. Segíts neki, és vigyázz hogy meg ne haljon! Mikor a csávók kiiktatva akkor jönni fog 2 emer őket is öld meg majd szálj be a kocsiba és menyj vissza a Doherty-i garázsba. Ez a küldi után elérhető lesz az IMPORT/ EXPORT mellék küldi amihez szükséges program lehet a CRAZY TRAINER ( be kell éllítani hogy milyen kocsit akarsz melyik helyre melyik városba és ki lehetválasztani a színét, és nyomj Apply-t.)

56. küldetés.:A defekt nehézség : könnyű

Kapni kpgsz egy autót amiben 3 tüske lesz. (tehát 3× lehet próbálkozni ) Nos akkor lesz egy autó amit követned kell és ki kell lyukasztani a kerekét( figyelj arra hogy amikor elé mész akkor nézd meg hogy nincs e másik kocsi amit ki kell kerülnie mert akkor kigurul a ( vagy elgurul) a tüskéd mellett. És ne feledd csak 3 tüskéd van szóval ne szórd el csak úgy. A tüskéket a Baél egér gombbal kell lerakni. Jó amikor megvagy akkor CJ autómatikusan megjavítja a kocsit és abban kell visszamenned a garázsba.

folyt. a sivetagi küldetések.....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gergo52@afecebo.hu

(gergo, 2015.04.18 16:01)

ajajot mire

DARVAS TÉR5 9/52

(PUTNOKI ZOLTÁN, 2014.06.25 16:10)

Sziasztok én Putnoki Zoltán

Davasjózsef tér5 9/52

(Putnoki Zoltán, 2014.06.25 16:07)