Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vidéki küldetések

2012.02.14

 

26.kületés.: Badlands. jele: CJ  Nehézség: könnyű

Ez a küldetés felettéb irritáló, hiszen az Angel Pine-i Campingben van a házad jelenleg és onnan kell felmenned a San Andreas legmagasabb pontjára a Clillirad hegyre. Erre az eszement cselekedetre a PDNEJOH-t vagy a ROCKETMAN-t javaslom semmiképp nem az OHDUDE-t mert a helikopterrel leszállni a fák közé és mire ez meglenne a célpont el is megy. Szóval, fenn vagy a hegyen és még a kisházba érés előtt megmutatja mi lesz a dolgod. Annyi az egész hogy odarohansz, de vigyázz mert lőnek rád (ez könnyen kikerülhető egy örökélet csalással BAGUVIX). Tehát az üres kis házban van egy szürke öltönyös ipse őt kell kiiktatni, és lefényképezni a holttestét. Ekkor valamilyen módon menyj vissza Angel Pine-ba.


 
27.küldetés .:A Tartálykocsi. jele : rózsszín C Nehézség: könnyű

Ezt én utálom. Arról van szó hogy a **csából kell elmenned Los Santos É-i részére. Na itt nagyon jó az OHDUDE. Tehát kb egy nap múlva ott is vagy. Rámész a pirosra és megpillantod Catalinát. Ő ad neked 4 küldit. Mikor kinn vagytok az utnán szállj be egy kocsiba és hajts a benzinkúthoz. Közben Catalina magyaráz hogy talált 4 frankó célpontot. De mire ezket felsorolná te már előbb jársz és el is tudod kezdeni. (tőlem aztán mehettek először akármelyik Catalinás küldire nem fontos a sorrend) Ok, itt vagy és a feledat az hogy beleülj a kamionba és ügyesen rá kell tolatni a tartályra. MIkor ez megvan jöni fog egy kocsi aminek a célja szétszakítani a tartályost. Én úgy szoktam hogy kiszállok a kamionból és lelövöm a kocsit. De itt ügyelni kell mert Catalina is kiszáll és igy őtt lelőhetik. Nekem sikerült is így járnom lásd Halott Spanok menüpont. Szóval csak ovatosan. Mikor meghaltak, akkorszállj vissza a kamionba és menj a kijelölt helyre. De ügyelj mert ha szétkapcsolódik akkor vége!

28. küldetés.: A nagy kaszálás. jele : pí (ilyet nem tudok irni) Nehézség: könnyű

El kell mennek egy farmra és onnan elcsenni egy aratógépet. Többféle képpen meg lehet oldnai : Vagy beírod az örökélet kódot BAGUVIX és végigsétálsz a terepen és beleülsz a kocsiba és elmész de a terep végén lesz 2 kocsi akik le akarnak lőmi, egyszerűen szállj ki és lődd szét a fejüket. Ha viszot szeretsz így mindnt jól megcsinálni akkor írd be hogy ROCKETMAN és arról lődd le őket és úgy csináld ugyanezt. De ha viszont tökös vagy és nem csalsz akkor fákmögül, kerítés mögül lődd le őket madj a végén gyorsan menj a farmra mert üldöznek. Másik lehetőség, jobbról vagy balról megkerülöd a farmot és ugy csináld mindezt.


29. küldetés.: Esélytelenül.
jele C Nehézség: közepes

Catalina 4 küldiéből már csak 3 maradt ebből azt csinálod amelyiket akarod elsőnek. Egy fogadó iradában fel kell robbantani az ajtót meg a széfet. Ezt úgy kell hogy BEG-gel rádobod az ajtóra a bombát és menyj a fogadóiroda másik végébe és úgy robbantsd fel mert különbet te is robbansz majd a benn lévő széffel is ugyanigy. Ezek után csalással könnyű a dolgod csak hajts vissza Catalina helyére. Csalás nélkül pedig először menj a dillimorei Pay'n Spray hoz és akkor elmegy a 4 csillagos körözés. Utána csak hajts vissza.


30. küldetés.: A kiskocsma.
jele : C Nehézség: közepes

Ez egy jó kis küldi. Csalással: Mikor rajta vagy a quadon csak szállj le és írd be hogy PDNEJOH és a sportkocsiba szállj be és arral menj utánuk mert a quad felborul, lassú meg ilyenek de persze ha szeretsz quadozni akkor menyj csak azzal. Meg persze a sportkocsis megoldást választod akkor siess mert ha tökölsz elmennek. tehát ha rajta vagy akkor csak hajt utánuk és Catalina majd lő. MIkor leszedtekek egy embert akkor ne állj meg felszedni a táskát mert el fognak menekülni. Majd a végén mikor mindenki le lett szedve csak akkor szedd fel a táskákat. Ha nem caslsz akkor ugyanezt kell csinálni csak nem áll fenn a sportkocsis verzió. Mikor ez megvan menj vissza Catalina búvóhelyére.


30. küldetés.: A kisvárosi bank.
jele : C Nehézség: könnyű

Catalina utolsó küldije ami jó nehéz is. Csalással: Mikor benn vagy a kisbankban (jó ha be van irva a no rendőr : AEZAKMI ) pár ember lesz előtted akinek fenn van a keze és az lenne a feladat hogy tartsdfenn a kezüket de mivel ez lehetetlen lödd le őket persze az örökélt kóddal. Majd A sirétes puskával fe lenn lői pár autómatát és kivenni belőle a lét. MIkor ez megvan Catalina kilövi az ajtót és futhattok is. Kinn rengetegen lőnek rád de ha van örökélet kódod a cél inkább catalinavédelme legyen mert ha ő meghal akkor vége. tehát ha ez megvan akkor jön 2 rendőr motoron és őket le kell lőni és felszállni a motorra. Azzal neked követni kell catalinát árkon bokron át mig őt egyszer egy rendőr le nem szedi a motorjáról és neked annyit kell csinálni hogy megállsz mellette és ő felszáll majd tűz vissz a búvóhelyre. Ez csalás nélkül:  Mivel az előzőekből kiderült lehetetlen ugy megcsinálni hogy mindenkinek fenn meredjon a keze ezért lőni kell. A rendőrt lődd le mivel neki van fegyvere és ha nem őt lövöd le akkor rád fog lőni. Mikor ez megvan akkor ugynaúgy kell felrobbantani a kasszákat mint az előbb. Majd kinn a javaslatom csak annyi hogy bújj el egy jó ki tárgy mögé és onnan tüzelj! Mikor a 2 db rendőrt is kiiktattad akkor ugyanaz lesz mint ahogy az előbb leirtam!


32. küldetés.: Wu Zi Mu
autóverseny. jele : CV Nehézség: közepes

Ez azért jó mert ponn Catalina után jön és neki nagyon jó kocsija van szóval ülj be a buffaloba és azzal menj lehetőleg úgy ne negyon törd össz. Amugy a hely ahova menned kell nagyon közel van. Mikor odaértél menj be a piros körbe és elindul a verseny. Itt nem nagyon tudok semmit mondani még egy jó csalás sincs hozzá ezért csak arra figyelj hogy ne köhjenek ki, ne ess a vízbe, ne fordulj feljel lefele mert robban. Egyébkont most jut eszembe azt is lehet csinálni johy a P.I.T. manőver ami csak később fog feltűűni sokat segíthet. A PIT manőver megtalálhatő az autós iskola menüben. tehát Vigyázz magadra. Sok Sok időt lehet azzal nyerni ha levágod a hajtű kanyarokat.


33. küldetés.: Ég veled szerelmem. jele : CV Nehézség: közepes


Akármilyen szomorú az előzőt mégegyszer meg kell tenni csak fordítva. De most egy hiper szupek kicsiban vagy ami jó gyors. De sajna az ellenfeleid kocsijai is gyorsabbak. tehát mint mondtam az út ugyan az csak visszafele. hajrá!


34. küldetés.: Megyünk San Fierróba?
jele : pí Nehézség: közepes

Ezt én imádom! Az a feladat hogy fel kell égetni a füvet Truth farmján miélőtt rajtakap a randőrség. ha megcsinálod a tűzoltós mellékküldiket akkor nem éghetsz fel, de ha beírod a BAGUVIX örökélet kódot akkor csak égess! De gyorsan! MIkor fel van égve akkor oda kell menni Truthhoz és ő ad egy rakétát amivel le kell bombázni a Helikoptert a fejed felől. De ügyelj ne hogy rád vagy Truthra essen! MIkor ez megvan szépen el kell menni a lehetőségek városába San Fierroba!

Folyt San Fierro-i küldetések!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Salvage sternal pneumonectomy relieves tobacco endocardium.

(exifuciz, 2019.04.13 22:24)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone</a> xtw.kbqt.sanandreasmania.eoldal.hu.mlx.tq http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Depiction of Blood Pressure

(AThebrashireap, 2018.10.11 23:00)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-naturel-traitement/

What causes high blood adversity

(AThebrashireap, 2018.09.27 14:16)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-tadalafil-5mg/