Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végjáték (Los Santos)

2012.02.14

Ház a hegyen - A Home in the Hills (Nehézség: közepes)


Utolsó állomás, igen itt vagyunk újra Loas Santosban. Ez a küldi Örkökélet kóddal nagyon könnyű anélkül piszok nehéz. Szóvan egy repcsin vagy és onnan kell kiugrani Madd Dogg Házára Ahol sok-sok vagos vár minket, őket egytől-egyig ki kell iktatni. Kód nélkül azt javaslom hogy van egy ilyen szellőző szerő doboz a háztetőn és ha amögé bújsz el nagyon sokat véd! A következő lépés az hogy bemész a házba és ott nagyon sok vagos lesz és meg kell őket ölni. Szerintem használd a legugoló módszert (C) hogy könnyen ki tudsz térni a téged támadó golyók elől. A hosszes lövöldözés után Big Poppa akit üldözöl kimegy a házból és őt kell üldözni. Egy nagyon ocsmány rózsaszín kocsit kapsz amit csalász nélkül kénytelen vagy elfogadni, ha csalsz akkor ird be amilyen gyorsan csak tudod hogy PDNEJOH és húzz gyorsan utána! Használd a Pit menővert hogy Poppa jól megszívja. A P.I.T manővert az autósiskola modulban találod meg. Mikoz ez megvan van egy házad amiben TILOS MENTENI! mert ha mentesz nem tudsz kosarazni és akkor nem lehet 100% !!!


Függőleges madárka
- Vertical Bird (Nehézség: nehéz)


Kiraknak minket egy parton ahol esik az eső. Ez már alapból zavaró szóval AFZLLQLL és mindjárt szép idő lett. Nos beleszállsz egy hajóba és a túlparton parkoló óriáshajóba kell bemenned úgy hogy ne vagyenek észre ezért mikor közel vagy a bejárathoz, szállj ki a hajóból és ússz be mert így nem vesznek észre. Ott 2 ipse dumál és akkor kell őket lelőni mikor már csak az egyik van a láthatáron mert ha lelövöd az egyiket a másik szeme láttára akkor riasztja az anyahajót. De a tapasztalat az hogy igyis ugyis észre fognak venni szóval akár le is lőheted őket. Szépen tovább mész a hajóban a kijelölt pontra és ott bele a piros körbe. Mikor ez megvan akkor fel kell menni a hajó legfelső szintjére DE NEM A TETŐTÉRRE és onnan elcsenni egy csodaszép Hydra-t amivel nagyon szar repülni. Tehát jó messze menj el a hajótól mert még onnan lőhetnek. Tehát most repülsz szépen mikor jönni fog 3 db vadászgép és őket kell leszedned. 2 mód van rá ha csalsz akkor szállj le a géppel, szállj ki és hőkövetős rakétával szedd le őket (a hőkövetős rakéta az UZUMYMW pakkban van.).A másik pedig hogy repülj nagyon közel a vízhez így ők bele fognak esni, de vigyázz ne hogy te ess bele! Menj oda ahova mutatja gép. Mikor közel vagy akkor látni fogod hogy pár kémhajót kell megsemmisíteni. Csalás nélkül : célozd be őket a SPACE-val és lődd le őket, csalással : Szállj le és onnan mesterlövészpuskával lődd le őket. Mikor visszaszállsz a gépbe akkor menj az elhagyatott repülőleszállóra és kanyarodj be az egyik hangárba.


Hazatérés
- Home Coming (Nehézség: közepes)


Nem olyan enhéz ez. Annyi a feladat hogy Sweetet el kell hozni a rendörségtől ls visszavinni a grove Streetre. Itt látni fogod hogy minden elcseszett, azonnal látszik hogy tenni kell valamit. Az a feladat hogy pár drogdílert kell kiiktatni. Ha nem akarsz sokat sétálni akkor javaslom a mesterlövészpuskát és azzal célozd be őket. Mikor ez megvan (könnyű volt nem?) Akkor lesz hogy Sweet és Carl Johnson visszaszerzi a régi, jó kis Grove Streetet. Le kell lőni 3 Ballast ahhoz hogy elindíts egy banda háborút. Jönni fog 3× valamennyi ballasz és gyorsan lődd le őket mielőtt közelérnek hozzád. ha jobban tudod már kezelni a fagyvereket akkor jó ha rakétavetővel lövöd le őket, mert igy nem jönnek közel, gyorsabb is de veszélyes is mert ha tűl közel lősz megedhoz, te is robbanhatsz vagy esetleg Sweet. MIkor mind a 3 hullámnyi Ballas saggfej meghalt akkor szépen megint magadénak mondhatod a Grove Streetet. 


B Dup bebüntetése
- Beat Down on B Dup (Nehézség: közepes)


El kell menni egy közeli házhoz Sweettel abban a reményben hog B-Bup még ott van. Nade nincs. De ott egy fickó aki elmondja holvan. Te odamész. Ez nem más mint a Glen Park. itt ugyan azt kell tenni mint az előbb, el kell foglalni a Glen Pakrot. MIkor ez megvan akkor le kell lőni egy tucat Ballast egy ház tövében. Ha gyors akarsz lenni lőj oda 2-t 3-at a rakétavetővel és kész is. Majd megjelenik egy piros kör ott és menj bele. Ennyi is volt és egy nagyon jó kis kocsiban Sweet elhúz.


Mindörökké Grove
- Grove 4 Life (Nehézség: könnyű)


Ehhez nem tudok sok mindent írni, annyit kell mint amit Hazatérés küldinál leirtam ugyanis el kell foglalni 2 bandaterületet Idelwoodban. Vigyázz Sweetre és persze magadra! Ja, és ha nincs a láthatáron nics Ballas akkor zaklass pár civilt és mindjárt lesznek!


Torokköszörülés
- Cut Throat Business (Nehézség: könnyű)


Ez végülis a te CJ hibájából van mert Madd Doggnak kell a szöveggyűjeteménye amit te loptál el tőle nagyon régen. Az a feladat hogy Madd Doggal el kell menni egy Los Sanros melletti helyre. Az nem olyan jó kocsit kapsz de ha neked bejön hát legyen. ha nem akkor meg PDNEJOH. Tehát elmész oda és egy Vortekxben kötsz ki. Azzal kell követned az újból felbukkant OG Locot. Addig Addig kergeted míg el nem jutsz a stég végére ahol a buta OG beszáll egy gokatrba és azzal menekül tovább. Te is kapsz egy ilyet és azzal mész. Dogg persze követ. Vigyázz a gokart nagyon könnyen kipördül és nagyon kicsi gombnyomásra már kanyarodik!. Mikor ennek vége, elvesziktek OG-től a gyűjteményt.  


Zavargás
- Riot (Nehézség: könnyű)


Ez semmi. Elmész Mulhollandból Grove streetre és kész. :D


Los Desperados
(Nehézség: közepes)


Igen. Az utolsó előtti köldetés. Ceasar most a társad és hozzátok még toborozni kell 2 grovei bandatagot. Így beszálltok a kocsiba és el kell menni az Unity Stationba. Közben Ceasar elmondja hogy meg akarja kérni Kendl kezét. Szóval, ott várni fog 2 másik pasi akkoel el kell menni egy helyre ahol rengeteg Vagos lesz. Őkel le kell lőni. Erre nagyon nem tudok mit javasolni azzal a fegyverrel lövöd le őket emi neked kényelemes. Én speciel rakétával szoktam. De a te dontésed. Itt is jól jön a lopakodő üzemmód (C) Mikor ez megvan az út túl oldalán lesz egy sikátor előtti piros kör abba belemész . Ekkor szemből sok Vagos lesz és itt nem javasloma rakétavetőt inkább valami AK-47 vagy valami hasonló. A másik fontos pedig hogy van 2 db embereke kékben akit le ne lőj mert veled vannak. Én nem egyszer jártam mát ugy hogy a harc hevében összekevertem a sárgát a világoskékkel és lelőttem a pajtásaim. Itt is jó a lopakodás. mikor ez mevna a hátad mögül fognak jönni az emberek és öket kell lelőni. Majd Mikor ők is meghaltak akkor egy másik pozícióban lesze és elédtárul egy rkatak ház alatta csomó Vagossal és ők lőnek rád. Nade nagyon fontos az egyik ház tetjén áll egy férfi rakétavatővel a vállán és őt nyírd ki először mert egyet lő rád és meghalsz. Mikor ez is megvolt vége a küldinek és hívni fog Sweet hogy több banda területet kell szerezned Los Santosban. Ő ezt nem mondja de most én mosdom hogy 19 dbnak kell lennie. Ezt meg tudod nézni a Statisztika menüpontban és azon belül a bandákban. 


A történet vége
- End Of The Line (Nehézség: nagyon nehéz)


Első rész:
Big Smoke
Húú nem semmi. Itt vagy a történet végén. Szó szerint. Csalással Fuss végig és kész. Nade csalás nélkül. tehát, megtudtad hogy hol van Smoke és odamész Sweettel. Mikor ott vagy le kell menned egy utcényit hogy beszállj a Swat tankba. ott lőni fognak, te csak lődd le őket és hajts be az elit erődbe. Mikor ott vagy a sárga nyilnál csak menj be és kazdődjön. Nem fogom leírni hogy melyik másodperceb hová bujj mert ezt neked kell érezni hogy hova érdemes. Végig javaslom a C pozíciót. 4 emeletes az erőd, Mindegyik emeleten különféle ellenséges bandatagok akarnak mejd neked kerszetbetenni, de te ne hagyd magad! Egyébként a terep nagyon jó hely rejtőzködi. Mindig van valami ahova el lehet bújni. A második emeleten lesznek a Vagosok, 3. emeleten a Ballasok és a 4.-en otr rejtőzködik Smoke. Igen. Sajnos le kell őt lőni. de mivel van rajta egy pávél ezért csak a fejét és a lábát lehet lőni. Mikor szegény meghalt. jönni fog Tempenny és felgyújtja a terepet. ha elvégezted a tűzoltőküldit akkor nem tudsz meggyulladni. tehát nahéz igen mert nem látsz semmit de szerencsére kapsz egy szemüveget ami lát a sötétben azt vedd fel és úgy menj tovább. Menj le a legalsó szintre és menj ki. Mejd egy csodálatos grafikai megoldással láthatjuk ahogy az egész erőd felrobban a hátad mögött. De vigyázz mert lőnek rád végig! Lopakodj! 


Második rész:
A hajsza
Ááá! Ez már kemény. Sweet nem hagyja hogy Tempenny elmeneküljön ezért hősiesen ráugrik a tűzoltő látrájára és kapaszkodik mint állat hogy le ne essen. Az esés elkerülése miatt kell utána menned hogy ha Sweet leesik el tudd kapni. Nagyon hosszú ideig kell kergetni, ide-oda szét, össze-vissza. Közben molotov koktélokat lőnek rád. De ez csak azért van hogy idegesítsenek vagy elvegyéek a figylemed, mert a kocsi nem robban ettől fel. Szorosan maradj a tűzoltó mögött. mert mikor kiírja hogy Sweet elkapása akkor alá kell menned mert különben Sweet meghal. Ez pont egy autópályán lesz és a tűzoltó megpróbál becsapni és átmenni a másik sávba de te ne menj át mert úgy is vissza fog jönni csak téged akar kicsúsztatni. Mikor el kaptad Sweetet átveszi a kormányt...


Harmadik rész:
Tenpenny
Tehát átvette a kormányt és neked már csak annyi a feladatod hogy a téged követő ellenséges csapatokat lelődd. Az előtted haladó Tűzoltó kocsi lelőhetetlen szóval ne is próbálkozz, de a zsaruk akik rejta vannak könnyedén leszedhetők. MIkor lelőtted az összes kocsit/rendőröket/motorosokat akkor végignézheted ahogy Tempenny áttöri a tűzoltóval az egyik grove Street fölötti híd szélét és lezuhan. Ekkor te dőlj hátra és nézd végig ahogy a nagy csapat beszélget, viccelődik és hogy Madd Dognak meg van az első aranylemeze. Ekkor feljön a stáblista és nem lehet elütni. Nem is kell nézd végig és hallgasd a zenét :D

Ennyvolt!! Megcsináltad!!! :DD Gratulálok!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Propecia Cerebro KelSoto

(KelSoto, 2019.11.07 01:41)

Erectiledysfunctiononline Generic Pharmacy Review <a href=http://eulexin.net>generic viagra</a> Amoxicillin Toungue Swelling Pictures Viagra Cialis Sur Le Net Buy Zyban Online En Espagne

Cialis 5mg Generique Elltype

(EllHyboam, 2019.10.28 08:11)

Propecia Generico In Farmacia Posso Acquistare Kamagra Isotretinoin cod accepted website <a href=http://ciali5mg.com>cheap cialis</a> Viagra Online Us Pharmacy Viagra Remboursement Get Direct Progesterone Trophigil Online Price

Cheap Peroxicam Elltype

(EllHyboam, 2019.09.05 20:16)

Viagra Verpackung Scherz <a href=http://buyonlinecial.com>cialis for sale</a> Cialis 20 Mg Tadalafil

Levitra Que Efectos Tiene Matsalk

(Matsalk, 2018.06.10 04:09)

Viagra Kaufen Holland Apotheke <a href=http://cheapciali.com>cialis 5mg best price</a> Herstellung Levitra Levitra Mas Potente Que Viagra Amoxicillin Clav 875 125mg

REXING@CITROMAIL.HU

(OG LOG, 2012.08.20 16:35)

NEKEM PS2 -re van meg de csak azt ira hogy 69,5 százalékban játszottam ki ÉS MEGVOLT AZ ÖSSZES KÜLDETÉS

Re: REXING@CITROMAIL.HU

(FairyJack, 2013.04.19 16:31)

Lehet nagyon, de nagyon késő a válasz. Összes mellék küldetés ( strici küldetés, bicikli küldetés, taxi küldetés, tűzoltó küldetés, rendőr küldetés satöbbi satöbbi.. az összes graffiti lefújása, az összes patkó megszerzése, az összes kagyló megszerzése satöbbi satöbbi.. ) A csajaiddal megkell lenni a 100% meg hasonlók. És csalást ne használj